Macherey-Nagelin uutuudet puhdistukseen sekä klassikkokampanja

Uudessa Biotopicsissa nyt Macherey-Nagelin tuotteet hankalien näytteiden DNA:n ja RNA:n eritykseen ja puhdistukseen, sekä paljon muita uutuuksia! Tutustu tuotteisiin tästä, kysy lisää City-Labista tai testaa itse!

Hinnat ovat voimassa 31.12.2017 saakka.

Macherey-Nagelin perinteinen klassikkokampanja sisältää tänäkin vuonna suosituimmat kitit ja kaupan päälle suklaakonvehteja laboratorion kahvihetkien iloksi. Katso tarkemmat tiedot tästä.

Hinnat ovat voimassa 31.1.2018 saakka


4tituden levysulkijat

Markkinoiden laajin valikoima adhesive ja heat sealeja sekä laitteet levyjen sulkemiseen nyt 4titudelta, Biotopista. Katso kaikki vaihtoehdot tästä esitteestä.

Hinnat ovat voimassa 31.12.2017 saakka.


Sensifast qPCR reagenssit nyt tarjoushinnoin

Nyt saat Biolinen erittäin herkät, nopeat ja tarkat SensiFAST qPCR reagenssit huipputarjouksella. Muista myös suosittu SensiFAST cDNA synteesikitti! Katso lisätiedot tästä esitteestä.

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.12.2017 saakka.


Biotopin pienlaitetarjous loppuvuodelle

Kaikki Biotopin pienlaitteet nyt yhdessä esitteessä, tietysti loistavin tarjoushinnoin! Katso lisätiedot tästä esitteestä!

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.12.2017 saakka.


UUTUUS! Pipette Checkit nyt Biotopista!

Nyt voit helposti itse varmistaa, pipetoitko oikeita tilavuuksia. Uudella Checkit® – testillä voit varmistaa pipettisi tarkkuuden muutamassa sekunnissa kolmessa tilavuudessa, myös pienissä tilavuuksissa.

Katso lisätiedot tästä esitteestä ja kysy lisää myymälästämme!


Biotopicsissa FastGene-proteiinimarkkerit ja muut tuotteet geelielektroforeesiin

Uusimmassa Biotopicsissa tarjouksessa Nipponin esivärjätyt BlueStar ja BlueEasy proteiinimarkkerit (500ul / 100 minigeeliä) ja Instant Blue, ultranopea proteiinigeelien värjäysreagenssi. Lisäksi FastGene ajolaite proteiinielektroforeesiin ja turvalliset Midori Green DNA-värit!

Katso tästä Biotopics-tarjoukset!

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.12.2017 saakka.


PromoCellin HUVEC-solut ja mediat  sekä paljon muuta nyt kampanjahinnoin Biotopista

PromoCellin syystarjoukset nyt saatavilla Biotopista. Osta esimerkiksi PromoCellin primaari Human Umbilical Vein Endothelial Cell  (HUVEC) -soluja, saat kaupan päälle niille sopivat mediat TAI osta HUVEC-medioista, saat niihin sopivat solut kaupan päälle. Myös tuotteita transfektioon ja sytokiinejä kampanjahinnoin.

Katso tästä  kaikki tarkemmat tiedot kampanjatarjouksista!

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.12.2017 saakka.