Labnetin Suomi 100 -juhlatarjoukset

100% suomalainen Labnet juhlistaa satavuotiasta Suomea erikoistarjouksin. Tarjouksessa Eppendorfin SafeLock putket, UniTEXER1-vortex ja Corningin Ice Pan midi!

Tästä näet kaikki tarjoukset.

Tarjoukset ovat voimassa 12.12.2017 saakka.


Promegan 4F3 tarjous!

Nyt kun ostat kolme samaa tuotetta Promegalta, saat neljännen kaupan päälle! Fugene ja laitteet eivät kuulu kampanjan piiriin. Kysy tarvittaessa lisätietoja City-Labistasi.

Katso tarjousesite tästä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka.


Corningin ja Axygenin laitetarjoukset

Nyt Labnetista Corningin ja Axygenin laadukkaat laitteet loppuvuoden ajan tarjouksessa. Kampanjatuotteisiin kuuluu mm. ravisteleva pyötämallinen inkubaattori, kaksiblokkinen lämpöhaude, pipettori, spinnausfuugi levyille, agaroosiajolaitteet sekä huippusuosittu CoolCell -solujen pakastussäiliö!

Katso kaikki tarjoukset tästä linkistä.

Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2017 saakka.


Eppendorfin Advantage – kampanjatuotteet Labnetista

Labnetin Eppendorf Advantage-kampanjoista löydät laadukkaat Safe-Lock ja LoBind putket, että jäähdyttävät sentrifuugit 5430R ja 5810R pienempiin ja isompiin pyöritystarpeisiin.

Katso lisätietoja putkitarjouksesta ja sentrifuugipaketeista oheisista liitteistä ja kysy lisää City-Labista!

Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2017 saakka.


LLG:n uudet LaborTops-kampanjat Labnetista – myös puhdastilatuotteet!

Uudessa LaborTops-kampanjassa on nyt paljon tuotteita alennetuin hinnoin. Löydät tarjouslehtisistä muun muassa magnettisekoittajia, mikroskoppilaseja, käsineitä ja suojalaseja sekä pakastimia, uuneja ja sentrifuugeja, kaikki loistavin tarjoushinnoin. Lisäksi juuri ilmestyneessä Clean Room – liitteessä on paljon tuotteita puhdastilatyöskentelyyn.

Katso tästä uusin LaborTops-tarjouslehti ja lisäksi erillinen LaborTops Clean Room-liite.

Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2017 saakka.


Corningin soluviljelyreagenssit nyt tutustumistarjouksessa Labnetista

Nyt Corningin soluviljelytuotteet tutustumistarjouksessa Labnetista. Saat yhteensä 10 pulloa mediumia + 3 reagenssia + yhden pullon FBS:ää yhteishintaan 140€! Kerää sinun viljelmillesi sopiva yhdistelmä tästä esitteestä ja tule tekemään tilauksesi meille! Corningin mediat valmistetaan USAssa yli 30 vuoden kokemuksella.

Kampanja on voimassa 31.12.2017 saakka.


Labnetissa esittelylaitteiden varastontyhjennysmyynti!

Labnet myy erän esittelylaitteita erittäin edullisin hinnoin. Laitteet ovat olleet mukana näyttelyissä, mutta eivät asiakkailla koekäytössä. Laitteiden takuuaika on kuusi kuukautta. Saat nyt esimerkiksi spinnausfuugin, Eppendorfin MiniSpinin, Sigman 24-paikkaisen mikrosentrifugin ja Biosan ohjelmoitavan putkipyörittäjän huippuhinnalla!

Katso tästä kaikki poistomyyntilaitteet ja tarjoushinnat.

Tarjoustuotteita on rajallinen määrä.